Termeni si Conditii


PREZENTARE GENERALA

Acest site web este operat de aBeautyHome. Pe intregul site, termenii „noi” si „ai nostri” se refera la aBeautyHome. aBeautyHome ofera acest site web, incluzand toate informatiile, instrumentele si serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, conditionat de acceptarea dvs. a tuturori termenilor, conditiilor, politicilor si anunturilor mentionate aici.

Vizitand site-ul nostru si / sau achizitionand ceva de la noi, va angajati in „Serviciul” nostru si sunteti de acord sa fiti obligati de urmatorii termeni si conditii („Termeni si conditii”, „Termeni”), inclusiv de acesti termeni si conditii si politici suplimentare mentionate aici si / sau disponibili prin hyperlink. Acesti Termeni se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, incluzand dar fara a se limita la utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienti, comercianti si / sau contribuitori de continut.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii inainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru prin accesarea sau utilizarea oricarei parti a site-ului, sunteti de acord sa fiti obligati de acesti Termeni de serviciu. Daca nu sunteti de acord cu toti termenii si conditiile acestui acord, atunci nu puteti accesa site-ul web sau utiliza niciun serviciu. Daca acesti Termeni de serviciu sunt considerati o oferta, acceptarea este limitata in mod expres la acesti Termeni si conditii.

Orice functii sau instrumente noi adaugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor si conditiilor. Puteti revizui in orice moment pe aceasta pagina cea mai actuala versiune a Termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte din acesti Termeni de serviciu prin publicarea actualizarilor si / sau modificari pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. sa verificati periodic aceasta pagina pentru modificari. Utilizarea continua a dvs. sau accesul la site-ul web dupa publicarea oricaror modificari constituie acceptarea acestor modificari.

Magazinul nostru este gazduit pe Shopify Inc. Acestea ne ofera platforma online de comert electronic care ne permite sa ne vindem produsele si serviciile.

SECTIUNEA 1 – TERMENII MAGAZINULUI ONLINE


Acceptand acesti Termeni si conditii, confirmati ca aveti cel putin varsta legala majora in statul sau provincia de resedinta sau ca aveti varsta legala majora in statul sau provincia de rezidenta si ne-ati dat consimtamantul dvs. prin care permiteti oricaruia dintre minorii sub responsabilitate dvs. sa utilizeze acest site.

Nu puteti utiliza produsele noastre in scopuri ilegale sau neautorizate si nu puteti, in utilizarea Serviciului, sa violati orice legi din jurisdictia dvs. (inclusiv, dar fara a se limita la legile privind dreptul de autor).

Nu aveti voie sa transmiteti virusi sau orice alt tip de cod cu caracter distructiv.

O incalcare a oricaruia dintre Termeni va duce la o incetare imediata a Serviciilor dvs.

SECTIUNEA 2 - CONDITII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv in orice moment.

Intelegeti ca informatiile dvs. (care nu includ informatiile despre cardul de credit), pot fi transferate necriptat si implica (a) transmisii prin diferite retele; si (b) modificari de conformare si adaptare la cerintele tehnice ale retelelor sau dispozitivelor de conectare. Informatiile cardului de credit sunt intotdeauna criptate in timpul transferului prin retele.

Sunteti de acord sa nu reproduceti, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nicio portiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat Serviciul, fara permisiunea in scris expresa de catre noi .

Titlurile utilizate in acest acord sunt incluse doar pentru comoditate si nu vor limita sau afecta acesti Termeni.

SECTIUNEA 3 - PRACTICITATE, FINALITATE SI TIMPUL INFORMATIEI

Nu suntem responsabili daca informatiile puse la dispozitie pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informatii generale si nu ar trebui sa fie folosit sau utilizat ca unica baza pentru luarea deciziilor fara a consulta surse de informatii primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice incredere pe materialul de pe acest site este pe propriul dvs. risc.

Acest site poate contine anumite informatii istorice. Informatiile istorice, nu sunt neaparat  actuale si sunt furnizate numai pentru referinta dvs. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment, dar nu avem obligatia de a actualiza nicio informatie de pe site-ul nostru. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dvs. sa monitorizati modificarile site-ului nostru.

SECTIUNEA 4 - MODIFICARI LA SERVICII SI PRETURI

Preturile produselor noastre pot fi modificate fara notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul in orice moment de a modifica sau intrerupe Serviciul (sau orice parte sau continut al acestuia) fara o notificare in orice moment.

Nu vom fi raspunzatori fata de dvs. sau fata de terti pentru nicio modificare a pretului, suspendare sau intrerupere a Serviciului.

SECTIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (daca este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantitati limitate si pot fi returnate sau schimbate numai in conformitate cu politica noastra de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afisa cat mai corect culorile si imaginile produselor noastre care apar la magazin. Nu putem garanta ca afisarea de orice culoare a monitorului computerului dvs. va fi exacta.

Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarile produselor sau serviciilor noastre catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau preturilor produselor pot fi modificate oricand, fara notificare prealabila, la discretia noastra. Ne rezervam dreptul de a intrerupe orice produs in orice moment. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu facut pe acest site este nula atunci cand este invalida.

Nu garantam ca calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale achizitionate sau obtinute de dvs. vor raspunde asteptarilor dvs. sau ca erorile din acest serviciu vor fi corectate.

SECTIUNEA 6 - PRACTICITATEA INFORMATIILOR DE FACTURARE SI A CONTULUI

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o faceti cu noi. Putem, la discretia noastra, sa limitam sau sa anulam cantitatile cumparate de o persoana. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de catre un client sau sub acelasi cont de client, aceeasi carte de credit si / sau comenzi care utilizeaza aceeasi adresa de facturare si / sau expediere. In cazul in care facem o modificare sau anularea unei comenzi, putem incerca sa va notificam contactand adresa de e-mail si / sau adresa de facturare / numarul de telefon furnizate la momentul efectuarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a limita sau a interzice comenzile care, in opinia noastra, par sa fie plasate de dealeri, revanzatori sau distribuitori.

Sunteti de acord sa furnizati informatii curente, complete si exacte despre cumparare si cont pentru toate achizitiile facute in magazinul nostru. Sunteti de acord sa va actualizati prompt contul si alte informatii, inclusiv adresa dvs. de e-mail si numerele cardului de credit si datele de expirare, astfel incat sa putem finaliza tranzactiile si sa va contactam dupa caz.

Pentru mai multe detalii, consultati Politica noastra de returnari.

SECTIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPTIONALE

Este posibil sa va oferim acces la instrumente ale unor terte parti peste care nici nu monitorizam, nici nu avem control.

Dumneavoastra recunoasteti si sunteti de acord ca oferim acces la aceste instrumente „asa cum sunt” si „la fel de disponibile” fara garantii, reprezentari sau conditii de orice fel si fara vreo aprobare in prealabil. Nu vom avea nicio raspundere care rezulta din sau referitoare la utilizarea dvs. de instrumente terte optionale.

Orice utilizare de catre dvs. a instrumentelor optionale oferite prin intermediul site-ului este pe deplin pe riscul si la discretia dvs. si ar trebui sa va asigurati ca sunteti familiarizati si aprobati termenii cu care instrumentele sunt furnizate de catre furnizorii terti.

De asemenea, in viitor, putem oferi noi servicii si / sau functii prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente si resurse). Aceste functii si / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de serviciu.

SECTIUNEA 8 - LEGATURI CU TERTE PARTI

Anumite continuturi, produse si servicii disponibile prin Serviciul nostru pot include materiale de la terti.

Link-urile tertilor de pe acest site va pot directiona catre site-urile de terta parte care nu sunt afiliate neapat cu noi. Nu suntem responsabili de examinarea sau evaluarea continutului sau exactitatii si nu garantam si vom avea vreo raspundere sau responsabilitate pentru materiale sau site-urile terte sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale tertilor.

Nu suntem raspunzatori pentru niciun prejudiciu sau pagube legate de cumpararea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, continut sau orice alte tranzactii efectuate in legatura cu site-urile terta parte. Va rugam sa consultati cu atentie politicile si practicile tertilor si asigurati-va ca le intelegeti inainte de a va angaja in orice tranzactie. Reclamarile, preocuparile sau intrebarile referitoare la produse terte trebuie sa fie directionate catre terta parte.

SECTIUNEA 9 - OBSERVATII, COMENTARII SI ALTE SUBVENTII PENTRU UTILIZATOR

Daca, la cererea noastra, trimiteti anumite informatii specifice (de exemplu inscrieri la concurs) sau fara o solicitare de la noi, trimiteti idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin posta postala, sau altfel. (in mod colectiv, „comentarii”), sunteti de acord ca putem, oricand, fara restrictii, sa editam, sa copiem, sa publicam, sa distribuim, sa traducem si sa folosim in orice alt suport orice comentarii pe care ni le transmiteti. Nu suntem si nu avem nicio obligatie (1) sa pastram in mod sigur niciun comentariu; (2) sa se plateasca compensatii pentru orice comentarii; sau (3) sa raspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligatia de a monitoriza, edita sau elimina continutul pe care il determinam la discretia noastra ca fiind ilegal, jignitor, amenintator, calomnios, defaimator, pornografic, obscen sau de altfel obiectabil sau care incalca proprietatea intelectuala a oricarei parti sau acesti Termeni de serviciu.

Sunteti de acord ca toate comentariile dvs. nu vor incalca niciun drept al vreunui tert, inclusiv drepturi de autor, marci comerciale, confidentialitate, personalitate sau alt drept personal sau juridic. De asemenea, sunteti de acord ca toate comentariile dvs. nu vor contine materiale nelegale sau ilegale, abuzive sau obscene sau vor contine virus informatic sau alt malware care ar putea afecta in orice mod functionarea Serviciului sau a oricarui site web aferent. Nu puteti utiliza o adresa de e-mail falsa, pretinzand ca sunteti altcineva decat dvs. sau sa ne induceti in eroare pe noi sau pe alte terte parti cu privire la originea comentariilor. Sunteti singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceti si exactitatea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de catre orice tert.

SECTIUNEA 10 - INFORMATII PERSONALE

Transmiterea informatiilor dvs. personale prin magazin este reglementata de Politica noastra de confidentialitate. Pentru a vizualiza Politica noastra de confidentialitate.

SECTIUNEA 11 - EROARE, INACCURATI SI OBSERVATII

Ocazional pot exista informatii pe site-ul nostru sau in cadrul Serviciului care contin erori tipografice, inexactitati sau omisiuni care se pot referi la descrieri ale produselor, preturi, promotii, oferte, taxe de expediere a produsului, timpi de tranzit si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta eventualele erori, inexactitati sau omisiuni si de a schimba sau actualiza informatii sau de a anula comenzi in cazul in care orice informatie din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexacta in orice moment, fara notificare prealabila (inclusiv dupa ce ati trimis comanda dvs.) .

Nu ne angajam nicio obligatie de a actualiza, modifica sau clarifica informatiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv fara limitare, informatii privind preturile, cu exceptia cazului in care este cerut de lege. Nici o actualizare specificata aplicata in cadrul serviciului sau pe un site web conex, nu trebuie sa fie considerata ca ar indica faptul ca toate informatiile din acest serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

SECTIUNEA 12 - UTILIZARI INTERZISE

In afara de alte interdictii prevazute in Termenii si conditiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a continutului acestuia: (a) in orice scop ilegal; (b) sa solicite altora sa efectueze sau sa participe la orice acte ilegale; (c) sa incalce reglementarile, regulile, legile sau ordinele locale internationale, federale, provinciale sau de stat; (d) sa incalce sau sa incalce drepturile noastre de proprietate intelectuala sau drepturile de proprietate intelectuala ale altora; (e) hartuirea, abuzul, insultarea, vatamarea, defaimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea in functie de sex, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, origine nationala sau dizabilitate; (f) sa prezinte informatii false sau inselatoare; (g) sa incarce sau sa transmita virusi sau orice alt tip de cod rau intentionat care sa fie sau sa poata fi folosit in orice mod care sa afecteze functionalitatea sau functionarea Serviciului sau a oricarui site web conex, alte site-uri web sau Internet; (h) sa colecteze sau sa urmareasca informatiile personale ale altora; (i) sa trimita spam, phish, pharm, pretext, paianjen, crawl sau scrape; (j) in orice scop obscen sau imoral; sau (k) sa interfereze sau sa eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricarui site web, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervam dreptul de a inceta utilizarea Serviciului sau a oricarui site web aferent pentru incalcarea oricarei utilizari interzise.

SECTIUNEA 13 - DECLARATIA GARANTIILOR; LIMITARE A RASPUNDERII

Nu garantam sau reprezentam ca utilizarea dvs. de catre serviciul nostru va fi neintrerupta, in timp util, sigur sau fara erori.

Nu garantam ca rezultatele care pot fi obtinute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere.

Sunteti de acord ca, din cand in cand, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau anulati serviciul in orice moment, fara a va anunta.

Sunteti de acord in mod expres ca utilizarea dvs. sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul si toate produsele si serviciile care va sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu exceptia celor mentionate in mod expres de noi) furnizate „asa cum sunt” si „la fel de disponibile” pentru utilizarea dvs., fara nicio reprezentare, garantii sau conditii de orice fel, fie expres sau implicit, incluzand toate garantiile sau conditiile de comerciabilitate implicite, calitatea comerciabila, starea de fitness pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul si incalcarea.

In nici un caz, aBeautyHome, directorii nostri, ofiterii, angajatii, filialele, agentii, antreprenorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizatii de licenta nu vor fi responsabili pentru orice vatamare, pierdere, revendicare sau orice directa, indirecta, incidentala, punitiva, speciala sau daune cauzale de orice fel, inclusiv, fara limitare profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, cheltuieli de inlocuire sau orice alte daune similare, indiferent daca sunt bazate in contract, infractiuni (inclusiv neglijenta), raspundere stricta sau in alt mod, care rezulta din dvs. utilizarea oricarui serviciu sau a oricaror produse achizitionate prin intermediul serviciului sau pentru orice alta revendicare legata in vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricarui produs, incluzand, dar fara a se limita la, orice eroare sau omisiune din orice continut sau orice pierderea sau deteriorarea de orice fel a aparut ca urmare a utilizarii serviciului sau a oricarui continut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispozitie prin intermediul serviciului, chiar daca sunt informati despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdictii nu permit excluderea sau limitarea raspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, in astfel de state sau jurisdictii, raspunderea noastra va fi limitata in limita maxima permisa de lege.

SECTIUNEA 14 - INDEMNIFICARE

Sunteti de acord sa despagubiti, sa aparati si sa considerati ca aBeautyHome si firma noastra parinte, filialele, partenerii, ofiterii, directorii, agentii, antreprenorii, licentiatorii, furnizorii de servicii, subcontractantii, furnizorii, internii si angajatii sunt inofensivi de la orice cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, facute de orice tert din cauza sau care rezulta din incalcarea dvs. a acestor Termeni de serviciu sau a documentelor pe care le incorporeaza ca referinta, sau a incalcarii oricarei legi sau a drepturilor unui tert.

SECTIUNEA 15 - SEVERABILITATE

In cazul in care orice prevedere a acestor Termeni de serviciu este considerata ilegala, nula sau neaplicabila, aceasta prevedere va fi totusi executorie in masura maxima permisa de legislatia aplicabila, iar portiunea neexecutabila va fi considerata ca fiind exclusa din acesti Termeni de Serviciul, o astfel de determinare nu afecteaza validitatea si aplicabilitatea altor dispozitii ramase.

SECTIUNEA 16 - TERMINARE

Obligatiile si datoriile partilor suportate inainte de data de reziliere supravietuiesc incetarii prezentului acord in toate scopurile.

Acesti Termeni de serviciu sunt eficienti, cu exceptia cazului in care noi le reziliem. Puteti incheia aceste Conditii de furnizare in orice moment, notificandu-ne ca nu mai doriti sa utilizati Serviciile noastre sau atunci cand incetati sa utilizati site-ul nostru.

Daca noi consideram ca nu reusiti sau suspectam ca ati esuat, sa respectati orice termen sau dispozitie a acestor Termeni de serviciu, de asemenea, putem denunta acest acord in orice moment fara notificare si veti ramane responsabil pentru toate sumele scadente. pana la data de incheiere si inclusiv; si / sau, in consecinta, va poate refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECTIUNEA 17 - ACORDUL INTERIOR

Neexercitarea sau punerea in aplicare a vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni de serviciu nu va constitui o renuntare la acest drept sau dispozitie.

Acesti Termeni de servicii si orice politici sau reguli de functionare postate de noi pe acest site sau in ceea ce priveste Serviciul constituie intregul acord si intelegere intre dvs. si noi si guverneaza utilizarea dvs. de Serviciu, inlocuind orice acorduri, comunicari si propuneri anterioare sau contemporane. , fie oral sau scris, intre dvs. si noi (inclusiv, dar fara a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor si conditiilor).

Orice ambiguitati in interpretarea acestor Termeni si conditii nu vor fi interpretate in raport cu partea care le-a elaborat.

SECTIUNEA 18 - DREPTUL GUVERNANT

Acesti Termeni de serviciu si orice acorduri separate prin care va furnizam Servicii vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile Romaniei.

SECTIUNEA 19 - MODIFICARI ALE TERMENILOR DE SERVICII

Puteti revizui versiunea cea mai actuala a Termenilor si conditiilor in orice moment, pe aceasta pagina.

Ne rezervam dreptul, la propria noastra discretie, de a actualiza, schimba sau inlocui orice parte a acestor Termeni de serviciu, prin publicarea actualizarilor si modificarilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. sa verificati periodic site-ul nostru web pentru modificari. Utilizarea continua a dvs. sau accesul la site-ul nostru web sau la Serviciu dupa publicarea oricaror modificari ale acestor Termeni de serviciu constituie acceptarea acestor modificari.

SECTIUNEA 20 - INFORMATII DE CONTACT

Intrebarile cu privire la Termenii de serviciu trebuie sa ne fie trimise la adresa de e-mail buna@abeautyhome.ro.