Tratament SkinTera de 904 lei cadou la o comanda SkinBetter


Fericirea e un obicei. Cultiva-l.

Frumusetea este un contiuum.

Fie ca incepe acasa si se continua in clinica sau fie ca incepe in clinica si se continua acasa, suntem pregatiti sa te asistam oriunde si oricum.

In perioada 26-30 iunie 2020 comanda de pe aBeautyHome.ro si plateste online orice produs SkinBetter si primesti pe langa transport gratuit o sedinta cadou de tratament facial SkinTera in valoare de 904 lei.

Update: Nu ne asteptam la atat de multe cereri si intrebari. Ca sa simplificam lucrurile, oferta este valabila pana pe 30 iunie, inclusiv, indiferent de numarul de comenzi primit pana la acea data.

  1. Se ofera o singura sedinta cadou, indiferent de numarul sau valoarea comenzilor plasate pe aBeautyHome.ro.
  2. Cadoul se ofera doar daca cumperi un produs marca SkinBetter. Nu se acorda si la produsele de ingrjire pentru par, de exemplu.

Daca vrei, poti adauga in cosul tau de cumparaturi inainte de a incepe shoppingul la noi produsul Tratament Fata si Gat SkinTera si vei observa ca la finalizarea comenzii acesta va fi cu valoare 0 in cosul tau de cumparaturi dupa ce vei termina de adaugat produsele dorite in cos.

Insa nu e nevoie neaparat sa faci asta. Daca vei comanda orice de la noi pana pe 30 iunie inclusiv, noi vom sti ca trebuie sa te sunam pentru o programare la tramentul gratuit ;)

Mai simplu: Doar plaseaza orice comanda SkinBetter pana la finalul zilei de marti, 30 iunie 2020, si ai tratamentul cadou asigurat atunci cand vom redeschide clinicile.

👉 Comanda Online

Despre Tratamentul Facial SkinTera

Tratamentul facial SkinTera reprezintă o inovatie pe care o lansam in premiera in reteaua natională de clinici aBeauty Clinique.

Acesta este un tratament facial neinvaziv si nedureros, care nu implica perioada de recuperare.

Acest tip de tratament este compus din 3 elemente pentru actiune optima rapida, dar si pe termen mediu si lung.

SkinTera combina tehnologia radiofrecventei cu fototerapia si cu puternicele cocktailuri de substante ce contin acid hialuronic pur, vitamineantioxidati ce lupta impotriva radicalilor liberi si peptide.

In funcțte de substanta aleasa, respectiv Rejuvenate (pentru rejuvenare faciala), Hydrate (pentru hidratare), Lighten (pentru luminozitate si reducere pete pigmentare), Clarify (pentru curatarea tenului acneic) sau GrowthFactor (pentru intinerire si fermitate) tratamentul SkinTera se potriveste mai multor tipuri de dorinte sau indicatii estetice.

Prin intermediul aplicatorului din titan cu nano-denivelări, SkinTera transmite automat cantitatea optima de radiofrecventa, incălzind tesutul.

Pielea devine permeabila, iar substanta aleasa pentru tratament patrunde dincolo de epiderm, la jonctiunea dermica, exact acolo unde pielea are nevoie de acid hialuronic si substante nutritive - nu la suprafata unde actionează majoritatea altor tratamente faciale.

Astfel, tratamentul facial SkinTera va oferi rezultate pe loc datorita infuziilor introduse in profunzimea dermului, dar va creste implicit si fermitatea pielii chiar si după 3 luni de la prima sedinta datorita rediofrecventei ce ajuta la reinnoirea fibrelor de elastina si colagen.

👉 Comanda Online

Clientilor care fac pentru prima oara cunostinta cu noi dorim sa le spunem ca tratamentul cadou pe care il vor primi in urma comenzii se va programa in cea mai apropiata clinica aBeauty de orasul lor:

  1. Clinica Estetica Bucuresti 1 - Str. Nicolae Caramfil Nr. 61C, Email: bucuresti1@abeauty.ro, manager.bucuresti1@abeauty.ro, Telefon+40747034850
  2. Clinica Estetica Brasov - Str. Aurel Vlaicu Nr. 61 Bis, Email: brasov@abeauty.ro, manager.brasov@abeauty.ro, Telefon+40743292200
  3. Clinica Estetica Cluj-Napoca - Str. Gheorghe Marinescu Nr. 41, Email: cluj@abeauty.ro, manager.cluj@abeauty.ro, Telefon+40754642256
  4. Clinica Estetica Constanta - Bd. Tomis Nr. 93, Email: constanta@abeauty.ro, manager.constanta@abeauty.ro, Telefon+40758837016
  5. Clinica Estetica Galati - Str. Brailei Nr. 78, Bl. BR4A, parter, Email: galati@abeauty.ro, manager.galati@abeauty.ro, Telefon: +40748884160
  6. Clinica Estetica Iasi - Sos. Petre Andrei Nr. 28, Bl. A8, demisol, Email: iasi@abeauty.ro, manager.iasi@abeauty.ro, Telefon+40748484802
  7. Clinica Estetica Timisoara - Bd. Eroilor de la Tisa, Email: timisoara@abeauty.ro, manager.timisoara@abeauty.ro, Telefon+40738953333

Lasa un comentariu


Te rugam sa retii, comentariile trebuie aprobate inainte de publicarea lor