Tratament Facial Cadou in valoare de 765 lei la orice comanda peste 300 lei


FERICIREA E UN OBICEI. CULTIVA-L.

Obtine o sedinta de tratament facial cadou SkinTera SRS in valoare de 765 lei la prima ta comanda de minim 300 lei de luna aceasta.
Cadoul va consta intr-o sedinta de SkinTera SRS Gluthation, unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali care protejeaza tenul de imbatranirea accelerata si de petele solare, mai ales in aceasta perioada a vacantelor.

aBeauty Home, proiectul marca aBeauty Clinique¬ģ¬†vine cu o noua super oferta destinata persoanelor aflate in concediu sau carora pur si simplu le place sa comande online.

Frumusetea este un contiuum.

Fie ca incepe acasa si se continua in clinica sau fie ca incepe in clinica si se continua acasa, suntem pregatiti sa te asistam oriunde si oricum.

Vei primi CADOU o sedinta de tratament facial SkinTera Gluthation in valoare de 765 lei la prima comanda de minimum 300 lei produse din magazinul nostru online (aBeautyHome.ro nu aBeauty.ro) de luna aceasta.

Update: Nu ne asteptam la atat de multe cereri si intrebari. Ca sa simplificam lucrurile, oferta este valabila pana pe 31 iulie, inclusiv.

Daca vrei, poti adauga in cosul tau de cumparaturi inainte de a incepe shoppingul la noi produsul Tratament Fata si Gat SkinTera si vei observa ca la finalizarea comenzii acesta va fi cu valoare 0 in cosul tau de cumparaturi dupa ce vei termina de adaugat produsele dorite in cos.

Exemplu

Insa nu e nevoie neaparat sa faci asta. Daca vei comanda orice de la noi pana pe 31 iulie inclusiv, noi vom sti ca trebuie sa te sunam pentru o programare la tratamentul gratuit ;)

Mai simplu: Doar plaseaza orice comanda pana la finalul zilei de sambata, 31 iulie 2021, si ai tratamentul cadou asigurat atunci cand te sunam pentru confirmarea comenzii.

ūüĎČ Vezi Magazinul

Despre Tratamentul Facial SkinTera SRS

Cadoul va consta intr-o sedinta de SkinTera SRS Gluthation, unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali care proitejeaza tenul de imbatranirea accelerata si de petele solare, mai ales in aceasta perioada a vacantelor.

Tratamentul facial SkinTera¬†reprezintńÉ o inovatie pe care o lansam in premiera in reteaua nationalńÉ de clinici aBeauty Clinique.

Acesta este un tratament facial neinvaziv si nedureros, care nu implica perioada de recuperare.

Acest tip de tratament este compus din 3 elemente pentru actiune optima rapida, dar si pe termen mediu si lung.

SkinTera combina tehnologia radiofrecventei cu fototerapia si cu puternicele cocktailuri de substante ce contin acid hialuronic pur, vitamine, antioxidati ce lupta impotriva radicalilor liberi si peptide.

In funcțte de substanta aleasa, respectiv Rejuvenate (pentru rejuvenare faciala), Hydrate (pentru hidratare), Lighten (pentru luminozitate si reducere pete pigmentare), Clarify (pentru curatarea tenului acneic) sau GrowthFactor (pentru intinerire si fermitate) tratamentul SkinTera se potriveste mai multor tipuri de dorinte sau indicatii estetice.

Prin intermediul aplicatorului din¬†titan cu nano-denivelńÉri, SkinTera transmite automat cantitatea optima de radiofrecventa, incńÉlzind tesutul.

Pielea devine¬†permeabila, iar substanta aleasa pentru tratament patrunde dincolo de epiderm, la jonctiunea dermica, exact acolo unde pielea are nevoie de acid hialuronic si substante nutritive - nu la suprafata unde actioneazńÉ majoritatea altor tratamente faciale.

Astfel, tratamentul facial SkinTera va oferi rezultate pe loc datorita infuziilor introduse in profunzimea dermului, dar va creste implicit si fermitatea pielii¬†chiar si dupńÉ 3 luni de la prima sedinta datorita rediofrecventei¬†ce ajuta la¬†reinnoirea fibrelor de elastina si colagen.

ūüĎČ Vezi Magazinul

Iar pentru clientii care fac pentru prima oara cunostinta cu noi, dorim sa le spunem ca tratamentul cadou pe care il vor primi in urma comenzii se va programa in cea mai apropiata clinica aBeauty de orasul lor:

  1. Clinica Estetica Bucuresti 1 - Str. Nicolae Caramfil Nr. 61C, Email: bucuresti1@abeauty.ro, manager.bucuresti1@abeauty.ro, Telefon: +40747034850
  2. Clinica Estetica Brasov - Str. Aurel Vlaicu Nr. 61 Bis, Email: brasov@abeauty.ro, manager.brasov@abeauty.ro, Telefon: +40743292200
  3. Clinica Estetica Cluj-Napoca - Str. Gheorghe Marinescu Nr. 41, Email: cluj@abeauty.ro, manager.cluj@abeauty.ro, Telefon: +40754642256
  4. Clinica Estetica Constanta - Bd. Tomis Nr. 93, Email: constanta@abeauty.ro, manager.constanta@abeauty.ro, Telefon: +40758837016
  5. Clinica Estetica Galati - Str. Brailei Nr. 78, Bl. BR4A, parter, Email: galati@abeauty.ro, manager.galati@abeauty.ro, Telefon: +40748884160
  6. Clinica Estetica Iasi - Sos. Petre Andrei Nr. 28, Bl. A8, demisol, Email: iasi@abeauty.ro, manager.iasi@abeauty.ro, Telefon: +40748484802
  7. Clinica Estetica Oradea - Str. Nicolae Jiga Nr. 40, Email: oradea@abeauty.ro, manager.oradea@abeauty.ro, Telefon: +40741103305
  8. Clinica Estetica Timisoara - Bd. Eroilor de la Tisa, Email: timisoara@abeauty.ro, manager.timisoara@abeauty.ro, Telefon: +40738953333

ūüĎČ Vezi Magazinul Online


Lasa un comentariu


Te rugam sa retii, comentariile trebuie aprobate inainte de publicarea lor